De basiszaal van MAF EventLocation is de voormalige 2e klasse wachtkamer uit 1906, met prachtige parketvloer, hoge plafonds en gedocoreerde wanden, een zaal die tussen de hectiek van komende en vertrekkende treinen rust en geschiedenis uitstraalt.

Deze zaal met haar monumentale bar leent zich voor diverse doeleinden zoals een produktpresentatie, afschiedsborrel, kerstdiner, dansfeest, huwelijk of feestelijke lunch. Voor groepen van ca 40 tot 250 afhankelijk van de opstelling. En dat kan elke dag van de week; elke dag van het jaar! Je kunt om 7.00 s ochtends starten en tot 01.00 s nachts doorgaan.

Wij denken niet in termen als Arrangement A of B, maar gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden om aan jouw ideaalbeeld te voldoen. Improviseren kunnen we als de beste, dus meestal komen we er samen wel uit.

In 2018 zal MAF EventLocation nog uitbreiden met nog twee gebouwen op hetzelfde perron, maar daarover later meer.

Download hier onze Event Brochure

B2B

Op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare plek voor een feest met collega’s, presentatie, vergadering, diner of brainstorm sessie? MAF biedt ruimte voor al uw bijeenkomsten. Op basis van jullie wensen kunnen wij een geheel verzorgd evenement realiseren.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met ons en laat u door onze eigen event manager rondleiden. Wij bespreken graag de plannen tijdens een kopje koffie!