Een gezellige wijnbar, zalen tot 200 personen voor meetings, vergaderen, recepties, bijeenkomsten en feesten zijn de kenmerken die MAF uniek maakt.

MAF is centraal gelegen op het station van Haarlem. Daarom is onze locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

De gebouwen op het station zijn meerdere keren gebruikt voor filmopnamen, zoals voor Als twee druppels water van Fons Rademakers in 1963, voor Het meisje met het rode haar van Ben Verbong (1981), voor Zwartboek van Paul Verhoeven in 2005 en voor de Amerikaanse actiefilm Ocean’s Twelve van Steven Soderbergh in 2004, waarin het Haarlemse perron station Amsterdam Centraal moest voorstellen.

Kenmerkend zijn de twee verschillende in- en uitgangsgebouwen en de situering van de wachtkamers en restauratie op het eilandperron. Het is het enige station in Nederland in de Art Nouveau of Jugendstil-stijl, en een van de markantste gebouwen in de stad Haarlem.

In de gebouwen op het grote middenperron bevonden zich, naast dienstruimten, ook wachtzalen en andere reizigersfaciliteiten, waaronder twee zalen voor de stationsrestauratie. Hier bevindt zich nu ons unieke concept van MAF.

Welkom bij MAF!