Welkom bij MAF Haarlem Boutique Suites

Binnenkort openen wij de deuren van ons Boutique Suites Hotel! In het monumentale gebouw aan de Zijlstraat in Haarlem bieden wij onze gasten een plek om te ontspannen. Onze eerste acht Boutique Suites zijn binnenkort klaar om geboekt te worden. Naast ons hotel zijn er ook openbare ruimtes zoals een bar, lounge en terras, waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch, borrel en alles daar tussen in.

Ontdek en vind rust ten westen van Haarlem, in de altijd veranderende duinen in het Nationaal Park Zuid Kennemerland en Koningshof. De idyllische stranden van Bloemendaal en Zandvoort zijn een must see als u in Haarlem bent op een mooie zonnige dag.

Het gebouw kan niet historischer zijn: in de 17e eeuw gebouwd op de plek van een 13e eeuws vrouwenklooster. Nu in renovatie sinds 2017. Met de stijlvolle, bohemien en re- en upcycled inrichting, bieden de Boutique Suites een vertrouwd en uniek verblijf. Het hotel is gelegen op een steenworp afstand van de Grote Markt in het historische stadscentrum van Haarlem. Omgeven door een grote verscheidenheid aan musea, restaurants en winkels, alle op loopafstand. Het centraal station van Haarlem bereikt u binnen 10 minuten lopen vanaf het hotel. U vindt MAF Haarlem ook op het station Haarlem voor een coffee to go, wanneer u de trein pakt naar Amsterdam, Zandvoort strand of Schiphol.

Boutique Suites collectie

Onze uniek ingerichte kamers behouden een hoge standaard van luxe en de combinatie van de monumentale details van het gebouw zelf (een 17e eeuw patriciërshuis en later 19e eeuw herenhuis). De toegevoegde bohemien stijl geeft de boutique suites een eigenzinnig karakter met een gezellige atmosfeer.

De kamers variërend van 31m2 tot 49 m2, beschikken over karakteristieke grote ramen, hoge plafonds of een gezellige houten zolder. Bovendien beschikt elke kamer over een luxe badkamer met ligbad, aparte douche en een gescheide toilet. Uiteraard kunt u in alle ruimtes gratis gebruik maken van wifi.

Wat u dan ook naar Haarlem brengt: stellen, gezinnen, vrienden en zakenreizigers vinden bij bij MAF Haarlem de plek om zich goed te voelen en te ontladen.