Om onze groeiambitites te verwezenlijken zijn we op zoek naar een Eventmanager.

Heb je deze vacature met enthousiasme gelezen en interesse in de functie? We kijken ernaar uit je CV met foto en motivatie te ontvangen!   [email protected]

MAF
MAF Haarlem zit gevestigd midden op het perron van het Haarlem station. In de voormalige wachtkamer 3e klasse zit onze gezellig Take-Away & Giftshop. In de voormalige wachtkamer 2e klasse, de wisselkamer en directiekamers zit MAF Eventlocation, af te huren voor allerlei doeleinden. Zakelijke bijeenkomsten, feestjes, huwelijken en ga zo door. In onze Take-away & Giftshop zijn verrassende en kwalitatief goede cadeaus te vinden. Lekkere, gezonde veelal biologische snacks, drinks en maaltijden 2go.

HET WERK
Als Eventmanager bij MAF draag je de verantwoordelijkheid over de operatie in onze Take-away & Giftshop en Eventlocation. Je stuurt op; Perfect lopende events, een gemotiveerd team, een aantrekkelijke Take-away & giftshop en het verblijden van de gast. Door jou komt MAF tot leven, want jij bent de ambassadeur en trekt iedereen mee in je enthousiasme.

Een MAF-dag
Op maandag ben je nieuwsgierig naar de prestaties van afgelopen weekend en bereid je je meeting met de eigenaar voor.  Deze week twee huwelijken voor te bereiden, je gaat gelijk producten bij de groothandel bestellen. Je zorgt ook gelijk dat het voorraadbeheer van de Take-away weer op orde is na het drukke weekend.

Ondertussen check je je telefoon. Er zijn twee nieuwe aanvragen en een eventmanagers heeft vragen over hun aankomende bedrijfsjubileum. Je zorgt dat je team goed op de hoogte is over het event van vanavond, zodat zij de gasten goed kunnen informeren. Er is iemand ziek dus je regelt een vervanger en stuurt een beterschapskaartje.

Samen met je collega verzorg je de lunch, je zet de Mise en Place klaar en bereidt de lekkerste koffietjes voor de gasten. Daarnaast zorg je ervoor dat alle HACCP punten worden nagelopen. Dit betekent dat je de koel-schappen moet leeghalen en schoonmaakt. Aan het eind van de dag kijk je nog even of het rooster van komende week bijgeschaafd moet worden. Zet je de wachtkamer klaar voor het event van woensdag. Voor je weggaat sta je 1 minuut op de drempel om vanuit het oogpunt van de gast de Take-away & giftshop te beoordelen en gaat met een tevreden gevoel naar huis. Morgen kan weer heel anders zijn!
Om verder te kunnen groeien zijn wij op zoek naar;

een hard werkende en enthousiaste Eventmanager in Haarlem;

 • Een klantgerichteen een sterk motiverende persoonlijkheid;
 • Een liefde voor de horeca; 4 borden tegelijk lopen en 100 bier tappen op één avond? Draai jij je hand niet voor om.
 • Je geeft het goede voorbeeld en gaat te werk als meewerkend voorman(/vrouw!) waarbij je naast de managementtaken zelf een groot deel van de dag actief gasten helpt;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoelwat ervoor zorgt dat MAF optimaal functioneert, je een prettige werksfeer neerzet waarin MAF’ers weten wat ze moeten doen en de commerciële doelstellingen worden behaald;
 • Je omgeving beschrijft je als open en vol energie;
 • Je deelt onze passie voor eten, feestjes, drinken en de glimlach van de gast;
 • Je hebt het overzicht over de kwantitatieve prestaties de omzet, loonkosten, derving en de marges; Ook de kwalitatieve prestaties zijn voor jou bekend terrein; commercieel winkelbeeld, hygiëne, kloppend voorraadbeheer, op/afbouw events, horeca etiquette en gast- en medewerkerstevredenheid.
 • Hands-on en een proactieve houding en just-do mentaliteit.
 • Leidinggevende skills.
 • Je woont in Haarlem of in de nabije omgeving van Haarlem;
 • Flexibelinzetbaar, ook in het weekend.
 • Per direct beschikbaarheid.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een goede werksfeer, werken in een prachtige omgeving met mooie producten & cadeaus.
 • Uitdagend werk waardoor de dagen voorbij vliegen, zeker als je tijdens het werk kunt meezingen met je favoriete muziek;
 • Vrijheid; Als platte en transparante organisatie krijg je veel vrijheid om je werkzaamheden uit te oefenen.
 • Functie van 38 uur per week.
 • Korting op de mooiste cadeaus & food producten.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.
 • Marktconform salaris.

Op dit moment zoeken wij ook een medewerker in onze Take-away&Giftshop. Ben je enthousiast? stuur je CV & motivatie naar [email protected]

MAF Take-away&Giftshop medewerker

Voor in onze gezellig Take-away & Giftshop te vinden in de voormalige wachtkamer 3e klasse midden op station Haarlem zoeken wij nieuwe collega’s.

Heb je ervaring in de keuken of bediening? Ben je meerder dagen beschikbaar, minimaal 2 dagen per week? Kom langs en geef je CV af, of stuur je motivatie naar ons toe.

Maak je mensen graag blij met goede en mooie producten, perfecte service en heb je een passie voor de horeca? MAF zit gevestigd midden op het perron van het Haarlem station. In de voormalige wachtkamer 3e klasse zit onze gezellige Take-away & Giftshop. In de voormalige wachtkamer 2e klasse, wisselkamer en directiekamers zit onze evenementenlocatie. Een jong en dynamisch bedrijf!

Soort dienstverband: Deeltijd