Wachtkamer 2e klasse

De basiszaal van MAF EventLocation is de voormalige 2e klasse wachtkamer uit 1906, met prachtige parketvloer, hoge plafonds en gedocoreerde wanden, een zaal die tussen de hectiek van komende en vertrekkende treinen rust en geschiedenis uitstraalt.

Deze zaal met haar monumentale bar leent zich voor diverse doeleinden zoals een productpresentatie, afscheidsborrel, kerstdiner, dansfeest, huwelijk of feestelijke lunch. Voor groepen van ca 40 tot 250 afhankelijk van de opstelling. En dat kan elke dag van de week; elke dag van het jaar! Je kunt om 7.00 s ochtends starten en tot 01.00 s nachts doorgaan.

Wij denken niet in termen als Arrangement A of B, maar gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden om aan jouw ideaalbeeld te voldoen. Improviseren kunnen we als de beste, dus meestal komen we er samen wel uit.

Directiekamer 1 & 2

In de nok van het station, boven spoor 3 en 6 zitten de directiekamers gevestigd. De kamers, met een uniek uitzicht, lenen zich perfect voor kleine groepen van ca 8 tot 15 afhankelijk van de opstelling.

Wisselkamers

Je eigen plek in het hoogste punt van het station Haarlem. De Wisselkamer met eigen gezellige break-out room straalt rust en ruimte uit. De kamer is geschikt voor groepen van ca 20 tot 50 afhankelijk van de opstelling.

De Directiekamers en Wisselkamer zijn ook ideaal te boeken als subzaal.

‘T ‘Gekken’huis

Wij zijn druk bezig met het renoveren van van ‘T Gekkenhuis, het gebouw aan het eind van spoor 3 en 6. Spoedig meer over deze zalen!

Nieuwsgierig?

Neem contact op met ons en laat u door onze eigen Event Manager rondleiden. Wij bespreken graag de plannen tijdens een kopje koffie!

+31 85 822 11 73
[email protected]