”Wat was dat genieten zeg! We kijken terug op een fantastisch feest.Alles was top: de bediening, de hapjes, de binnenkomst van de gasten (jas aannemen, welkomstdrankje), de verlichting, de aankleding van de zaal. En de DJ was ook super.”

Excellent, inspirational and fun location for our four-day team ‘Change’ workshop in the Wisselkamer, how appropriate! Great support from MAF, nice food and friendly staff – also creative in arranging appropriate team-building activities in Haarlem. Especially for my international staff whom typically frequent Amsterdam, they loved seeing something new – but also the locals are definitely coming back to Haarlem.

”De sfeer was geweldig, de locatie ideaal en zag er te gek aangekleed uit. Grote complimenten! Ik ben dus meer dan zeer tevreden en weet zeker dat je onze groep nog wel een keer kunt verwachten”

”Nog heel bedankt voor de leuke avond, alle gasten en ons hebben er van genoten : wat een bijzondere sfeervolle locatie!”

”We willen jullie bedanken voor een geweldig feest. Onze gasten waren onder de indruk van de locatie. Wij merkten hoe perfect de zaal was voor het feest dat ons voor ogen stond. Complimenten voor de medewerkers van de avond. Alles liep goed en soepel. We sudderen nog lekker na op de goede flow.”

Vergaderen op een van de mooiste plekken van Nederland, beladen met historie, de directiekamer tussen spoor 3 en 6. Fantastisch. Super service en een prachtige herinnering voor alle deelnemers aan onze sessie. Een absolute aanrader!