Lunchroom, bar en boutique hotel (in wording)

Aan de prachtige Zijlstraat, in het monumentale pand waar vroeger de Rijwieltrust zat, serveren wij sinds 2020 ontbijt, lunch, borrel en alles daar tussen in. In de keuken werken we met verantwoorde en biologische producten. Zo schenken we bijvoorbeeld alleen wijnen uit Europa en kent onze kaart veel vegetarische opties. Nieuwschierig? Neem alvast een kijkje in onze kaart!

Op ons terras voor de deur kun je gerust neerstrijken voor een kopje koffie, verfrissend drankje of lunch. Reserveren kan gemakkelijk online of via de telefoon: 085-8221173.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een klein aantal hotelkamers op de eerste en tweede verdieping. Dit vraagt wat geduld, wat tijdens de verbouwing staan de karakteristieke en monumentale kenmerken van het pand centraal. Dit maakt dat je halverwege de zomer van 2020 uniek kunt overnachten in het centrum van Haarlem.

Je vindt onze nieuwe locatie op Zijlstraat 62-64 in Haarlem en zitten nog steeds op ons vertrouwde plekje aan perron 3a van Station Haarlem.