MAF EVENTLOCATION

MAF Haarlem beschikt over 3 prachtige zalen voor borrels, recepties, vergaderingen en lunches/diners. Onze unieke locatie is midden in het centrum van Haarlem, in de Zijlstraat.

We zijn dol op unieke wensen en vernieuwende concepten. Onze prachtige zalen zorgen al voor een sfeer opzich tijdens uw verjaardag, jubileum, vergadering, borrel of productpresentatie. Vraag gerust vrijblijvend alvast wat informatie aan, we kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen.

Let op Evenementen kunnen bij ons tot max 21.30 uur gehouden worden.

Red Bar

Op onze locatie aan de Zijlstraat zijn we fan van borrelen, wat goed te merken is aan onze uitgebreide borrelkaart. Het pand bestaat uit verschillende, karakteristieke ruimtes, met als pronkstuk de Bar. De toonbank die hier staat is nog van de fietsenwinkel die hier voor ons opereerde en wordt nu gebruikt als bar. Dat maakt de ruimte uitermate geschikt voor gezellige borrels, lunches, vergaderingen met klein gezelschap en recepties.

 • de bar/zaal geheel tot eigen beschikking

 • te combineren met een overnachting in onze boutique suites

 • geschikt voor borrels, lunches, diners, vergaderingen met klein gezelschap en recepties.

 • maximum aantal personen;
  vergadering
  6 tot 20 personen
  recepties/borrels 50 personen
  Walking diner 40 personen

Green House

De naam zegt het natuurlijk al. Onze Green House is onze grote groene serre en prachtig veel lichtinval. Ook de serre heeft unieke karakteristieke details en een bohemien sfeer. Deze ruimte is onze grootste ruimte en daarvoor geschikt voor veel gezelschappen. Er is een eigen bar, roomdivers en mogelijkheid om op de buitenplaats een luchtje te scheppen.

 • de serre geheel tot eigen beschikking

 • te combineren met een overnachting in onze boutique suites

 • geschikt voor borrels, lunches, diners, vergaderingen met klein gezelschap en recepties.

 • maximum aantal personen;
  vergadering
  25 tot 50 personen
  recepties/borrels 90 personen
  Walking diner 75 personen