Vlij neer in ons Boutique Hotel

van: Tot: Check beschikbaarheid

Kijk hieronder voor een impressie van onze

Cosy-, Classy-, ClassyPlus- en Familie kamers

LET OP: voor boekingen tijdens de GP/Formule1 (23+24 aug) gelden andere annuleringsregels en wordt een aanbetaling in rekening gebracht. Stuur voor meer informatie en boeking een mail naar eventlocation@maf-haarlem.nl

Sinds maart 2022 heeft MAF Haarlem 14 prachtige boutique hotel kamers in haar monumentale pand aan de Zijlstraat geopend. In de 17e eeuw werden de twee naast elkaar gelegen huizen (nr 62+64) door een rijke patriciërsfamilie uit Amsterdam gekocht en tot een groot familiehuis verbouwd. Een huis met alure, prachtige plafonds, ontvangstruimte, riante eetkamer, feestkamer en tal van slaapkamers. Helaas werd het pand de afgelopen 80 jaar slecht onderhouden, waardoor het opknappen ervan jaren heeft gekost, maar…het was ook een geluk, want daardoor zijn er schitterende details bewaard gebleven.

Het pand biedt, naast de 14 gedecoreerde boutique hotel kamers ook drie prachtige ruimten (the RedBar, the BlueSalon en the GreenHouse met stadstuin) met elk een eigen sfeer. Hotel gasten kunnen daar gebruik van maken maar the RedBar en the GreenHouse worden ook verhuurd voor vergaderingen en borrels; de BlueSalon blijft altijd beschikbaar voor hotelgasten tijdens opening van het GrandCafe.

De ligging aan de mooie Zijlstraat (bekend van Monopoly) in het oude stadscentrum zorgt ervoor dat alles op loopafstand ligt; de musea (Frans Hals Museum, Teylers Museum), de winkels, enorm veel restaurants; maar ook het station van waaruit u binnen 15-20 minuten in het centrum van Amsterdam bent, de busstop Ruychaverstraat vanwaar u binnen 7 minuten uw wandeling door de prachtige Kennemerduinen kunt starten of in 15 minuten op het Bloemendaalse strand bent.

Ook voor zakelijke gasten ligt MAF Haarlem uniek. Op slechts 300 meter lopen bevindt zich busstop Verwulft vanwaar bus 300 u direct in 33 minuten voor de ingang van Schiphol afzet.

De kamers zijn verdeeld in 3 categorieën: Cosy, Classy en ClassyPlus en variëren van 24 tot 64 m2. Elke kamer beschikt over een royale badkamer met groot ligbad en aparte douche.

Voor gezinnen zijn er nog de volgende opties: A) op 1 Cosy kamer (201) is er een kinder slaapnis (140x120 cm); B) op 1 Classy kamer (207) kunnen naast de ouders nog 4 kinderen, elk in een eigen bed (2 van 100x210 cm en 2 van 80x185 cm), slapen; C) op 1 ClassyPlus kamer (206) kunnen, alleen in de koudere maanden, naast de ouders nog 2 kinderen, elk in eigen bed (100x210 cm), slapen en D) op 2 ClassyPlus kamers (101 en 106) kan er 1 kind bij op een aparte slaapbank (140x200 cm).

Kijk hieronder voor meer informatie en beeld van de verschillende kamers.

Annuleringsvoorwaarde: tot 48 uur kosteloos te annuleren; daarna geen kosteloze annulering mogelijk, wel overdraagbaar op een andere naam tot 2 uur voor inchecktijd middels een mail naar info@maf-haarlem.nl

MAF's Cozy

MAF's Cozy zijn onze comfort kamers gelegen op de eerste en tweede verdieping en zijn 22 tot 34 m2. Hoewel de kamer geen airconditioning heeft, zijn er wel ventilatoren aanwezig om voor een prettige luchtstroom te zorgen. De kamers zijn compact maar behouden nog steeds een hoge standaard van luxe.

Al onze Cosy kamers zijn voorzien van Smart HD TV | Regelbare vloerverwarming | Ventilator | Gratis WiFi

 • Comfort tweepersoonskamer met Auping Boxspring bed (160x210 cm)

 • Badkamer met toilet, bad, inloopdouche en Rituals badproducten

 • Kamer grootte van 22 m2 tot 34 m2

Boek deze kamer

MAF's Classy

MAF Classy kamers zijn onze superieure tweepersoonskamers gelegen op de eerste en tweede verdieping en zijn 32 tot 38 m2. Hoewel de kamer geen airconditioning heeft, zijn er wel ventilatoren aanwezig om voor een prettige luchtstroom te zorgen. In alle Classy kamers staat een  heerlijk romantische love chair en kunt u aan tafel werken.

Al onze Classy kamers zijn voorzien van Smart HD TV | Regelbare vloerverwarming | Ventilator | Gratis WiFi

 • Superior tweepersoonskamer met Auping Boxspring kingsize bed (200x210 cm)

 • Badkamer met toilet, bad, inloopdouche en Rituals badproducten

 • Kamer grootte van 32 m2 tot 38 m2

Boek deze kamer

MAF's Classy Plus

MAF ClassyPlus kamers zijn onze superieure tweepersoonskamer gelegen op de eerste en tweede verdiepingen en zijn 35 - 60 m2. Hoewel de kamer geen airconditioning heeft, zijn er wel ventilatoren aanwezig om voor een prettige luchtstroom te zorgen. Eén van de voordeel van deze kamers is dat het een mooi uitzicht heeft op de stad ( Zijlstraat ) of met uitzicht op een historisch Haarlemse binnentuin. Elke kamer heeft een fijn zitje en/of ronde tafel eettafel model.

Al onze ClassyPlus kamers zijn voorzien van Smart HD TV | Regelbare vloerverwarming | Ventilator | Gratis WiFi

 • Superior tweepersoonskamer met Auping Boxspring kingsize bed (200x210 cm)

 • Badkamer met toilet, bad, inloopdouche en Rituals badproducten

 • Kamer grootte van 35 m2 tot 60 m2

Boek deze kamer

MAF's Familyroom 206 (+ 2 kinderen)

MAF's Familiekamer 206 is onze familiekamer waar naast het ouderlijke bed twee kinderen in 1-persoons bedden (100x210 cm) kunnen slapen op een vide van ca 20 m2, die met een ladder bereikbaar is. Deze vide met ladder is niet geschikt is voor kinderen jonger dan 8 jaar. De benedenkamer is voorzien van een tweepersoons Auping boxspring (200x210 cm) en is 35 m2 groot. De kamer heeft een gezellig zitje en mooi uitzicht op de Zijlstraat.

De vide is alleen in de koudere maanden (november tm maart) te gebruiken vanwege de temperatuur.

 • Familiekamer met 1 Auping boxspring kingsize bed (200x210 cm), en single bedden (100x210) en 2 bedstedes (75x190cm)

 • Badkamer met bad, inloop douche en Rituals badproducten.

 • Kamer grootte verdeeld over 2 etages ca 40m2

Boek deze kamer

MAF's Familyroom 207 (+ 4 kinderen)

MAF's Familiekamer 207 is onze familiekamer met een verdieping die te bereiken is middels een vaste trap. In de ruime benedenkamer (ca 25m2) staat een Auping boxspring van 200x210 cm en bevindt zich naast twee fauteuils ook een tafel (eettafel model) met stoelen. Op de verdieping erboven bevindt zich de zolder (ca 15 m2) met 2 monumentale bedstedes (75x190 cm) die buiten het kameroppervlakte zijn gesitueerd en twee     1-persoonsbedden (100x210 cm). De verdieping is te gebruiken door de kinderen van de ouders.

 • Familie kamer met 1 Auping boxspring kingsize bed (200x210 cm), 2 single bedden (100x210 cm) en 2 bedstedes (75x190 cm)

 • Badkamer met bad, inloopdouche en Rituals badproducten; aparte toilet.

 • Kamer grootte verdeeld over 2 etages ca 40m2

Boek deze kamer