Ontbijt, Lunch & Lounge

Ooit, 500 jaar geleden stond aan de Zijlstraat 62 een klooster. Een eeuw later werd het een woning in de 19e eeuw een rijwielwinkel en vervolgens een bloemenzaak. Sinds november 2019 mogen wij in dit monumentale pand, met originele 17-eeuwse plafondschilderingen in de lounge, er een Haarlemsch thuis van maken.

Onze menukaart is met zorg samengesteld en daarom vindt u er veel verantwoorde gerechten op terug. We werken graag met biologische producten en bieden onze gerechten het liefst aan met een vegatarische of zelfs vegan optie. Daarnaast serveren we alleen biologische en veganistische wijnen, die we importeren uit Europa om zo onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden.

Loop gerust bij ons binnen en strijk neer in één van onze bijzondere ruimtes. Naast het terras aan de Zijlstraat, de lounge (met giftshop) en serre, is onze bijzondere bar ook zeer geschikt om af te huren voor grote gezelschappen, recepties en borrels.

We hopen u snel te mogen ontvangen. Bent u met minder dan 4 personen? Loop dan lekker bij ons binnen. Vanaf 4 personen kunt u eventueel ook reserveren. Reserveren kan via een mail naar info@maf-haarlem.nl , dan laten wij u zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.